August 2018, lastekliinik
Võru EMO-st saadeti meid otse Tartusse lastehaiglasse. Selle lühikese aja jooksul halvatus kogu näopool. Saime samal õhtul abi. Analüüside järgi tuvastati neuroborrelioos ja laps võeti haiglasse sisse. Viibisime ravil 3 nädalat. Tänu kogu meeskonnale abi eest – arstidele, õdedele, väga toredatele ja vahvatele söögitädidele. Suurimad tänud arst-resident Kerttu Kivisikule, kes tegeles meiega esimesel nädalal. Suurimad kiitused dr Rael Laugesaarele ja lasteõde Ly Lutsarile ning mudugi ka kogu ülejäänud personalile. Aitäh, et päästsite meie lapse elu!


August 2018, kirurgiakliinik; toitlustusteenistus
Suur tänu dr Priit Veskimäele ja terve osakonna personalile, kes aitasid meie vanaisa Vambolat. Samuti soovime kiita köögipersonali maitsva toidu eest, eriti kokk Taimi Kasumetsa ja Aimar Jaaksonit. Soovime teile jõudu ja edu edaspidiseks.


August 2018, hematoloogia-onkoloogia kliinik
Tänan südamest onkogünekoloog dr Arno Uppinit ravi eest ja kogu osakonna personali hoolitseva ja südamliku suhtumise eest. Olete olnud väga tublid! Olge terved ja palju jõudu!


Juuli 2018, naistekliinik; lastekliinik
Peale kodusünnitust suunati mind ja minu vastsündinud tütar haiglasse. Tänu teie kiirele ja heale tööle oleme mõlemad terved. Oleme ülimalt tänulikud ämmaemand Häli Viikukasele, dr Georgi Nellisele ja dr Fred Kirsile ning teistele suurepärase töö eest.


Juuli 2018, erakorralise meditsiini osakond
Minu südamlik tänu, tunnustus ja lugupidamine dr Triinu Russkile, õde Marlen Mäesalule ja Kaire Tsärole mulle osutatud abi eest.


Juuni 2018, kopsukliinik
Suured südamlikud tänud minu suurepärasele raviarstile dr Marget Savisaarele tema väga professionaalse ja igati hooliva suhtumise eest. Jõudu Teile Teie tänuväärses töös. Samuti tänan kõiki osakonna tublisid õdesid ja kogu osakonna personali hea patsientidesse suhtumise eest.

 

August 2018, naistekliinik
Minu sünnituskogemus teie osakonnas oli väga-väga meeldiv. Kõik sujus väga ilusasti ja pääsesin operatsioonile öisel ajal. Nii operatsioonisaalis kui sünnitusjärgses osakonnas oli väga tore ja sõbralik personal, kes aitasid ja julgustasid. Olen väga rahul, et Tartusse otsustasin selleks oluliseks sündmuseks tulla. Suur tänu teile!


August 2018, hematoloogia-onkoloogia kliinik
Tahame tänada dr Evelyn Eelmad ning kogu haigla personali, kes meiega tegelesid. Meie eest hoolitseti väga hästi, õed sisendasid optimismi ning olid kogu oma tegevusega väga asjalikud ja rõõmsameelsed. Tuhat tänu!


August 2018, traumatoloogia ja ortopeedia kliinik
Veel kord suur-suur tänu operatsiooni teinud arstile ja teistele arstidele, õdedele ja kõigile, kes minu ema eest hoolitsesid. Ta oli tõesti väga heades kätes ja osakonna töötajad teevad parimat tööd!


August 2018, spordimeditsiini ja taastusravi kliinik
Tahan avaldada tänu ja kiitust põetaja Julia Zaharovale. Tänan sind väga!


Juuli 2018, erakorralise meditsiini osakond
Käisin pojaga traumapunktis. Kuigi rahvast oli palju, siis kõik töötajad, alates administraatorist kuni trauma I kabineti personalini, olid äärmiselt professionaalsed ja sõbralikud. Töö kiire ja korralik. Täname abi eest!


Juuli 2018, kopsukliinik
Tahame tänada häid ja abivalmis arste dr Pilleriin Liivat ja dr Anneli Poolat, kes aitasid välja selgitada pikale veninud kaebuste põhjuse ja andsid vajalikku abi. Super arstid!


Juuli 2018, südamekliinik; toitlustusteenistus
Täna saan pärast südameinfarktist päästetuna ja ravituna koduteele. 81-aastasena on mul jätkuvalt õnne olla oma pojalaste kasvamise ja koolirõõmude ning maailma avastamiste tunnistaja. Tänu teile kõigile ravi ja hoolitsuse eest! Tänan raviarst dr Marta Kalderit ja õde Sirje Põderit.

Jään meenutama kõiki teid, kui ühtehoidvat ja patsientidest tõeliselt hoolivat tööperet. Lisaks olid toidud teie köögist hõrgutavalt maitsvad! Aitäh!


Juuli 2018, sisekliinik
Tänan väga reumatoloog dr Reet Kuuset asjatundliku ja tõhusa ravi eest!


Juuli 2018, kirurgiakliinik
Avaldan tänu dr Roomet Otsale meeldiva suhtlemise ja abivalmiduse eest nii enne kui pärast operatsiooni! Samuti tänan kogu osakonna personali sõbraliku vastutuleku ja hooliva suhtumise eest.


Juuli 2018, silmakliinik
Täna möödub täpselt üks kuu, kui käisin silmaoperatsioonil. Sooviksin siiralt tänada operatsiooni sooritanud dr Reet Kuiva.


Juuli 2018, närvikliinik
Tänan väga dr Jaan Eelmäed ja dr Artur Vetkast ning kõiki osakonna töötajaid sooja, hoolitseva, sõbraliku suhtumise ja professionaalsuse eest. Jätkugu teil edaspidiseks ikka tervist, jõudu ja jaksu!


Juuli 2018, traumatoloogia ja ortopeedia kliinik
Osakonnas läbi viidud taastusravi on professionaalselt kõrgel tasemel. Head sõnad ütleks prof Aare Märtsonile. Sain mõlemad jalad ühepikkuseks. Suured tänud taastusravi juhendajale ja õpetajale füsioterapeut Galina Schneiderile. Suured tänud kogu kollektiivile!


Juuli 2018, lastekliinik
Tahan tänada kõiki osakonna töötajaid, kuid eriti tahan tänada lasteõde Evelyn Lundströmi. Suur aitäh minu ja minu poja eest hoolitsemisel. Teil on suur süda, seda on tunda. Te nakatate oma headuse ja tähelepanuga. Soovime teile jõudu ja edu teie töös!