lk9 sulgpalliturniir1. mail toimus Tondiraba sulgpallihallis ettevõtete sulgpalliturniir. Sel aastal osales ka Tartu Ülikooli Kliinikumi võistkond, kes sai 15 osaleja hulgast napilt 4. auväärse koha (kolmanda koha kaotasime 5 punktiga). Meie võistkond teenis 268,4 punkti.


Meie kõige tublim esindaja oli Maksim Zagura (radioloogia resident), kes saavutas harrastusmängijate meesüksikmängus esikoha teenides sellega 90 punkti.


Segapaaridest saavutasid Terje Arak (kirurgiakliinik) ja Margus Arak 4. koha ja teenisid 45,6 punkti. Ülle Krikmann (närvikliinik) ja Maksim Zagura saavutasid 6. koha ja teenisid 42 punkti.


Naispaaridest saavutasid Külli Muug (lastekliinik) ja Anneli Kõrge 3. koha ja teenisid 41 punkti.


Meespaaridest saavutasid Mark Braschinsky (närvikliinik) ja Raivo Pleer (informaatikateenistus) 15. koha ja teenisid 31,2 punkti.


Oli tore ja meeldejääv võistlus ning päev. Plaanime järgmisel aastal kindlasti taas osaleda. Kui kliinikumis on veel sulgpalli harrastajaid, keda me seekord üles ei leidnud, aga kes sooviks kliinikumi võistkonnas mängida, siis palun anda endast märku e-postile See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..

 

Külli Muug
Lastekliinik, kliiniline lastepsühholoog