Kliinikumi spordipäev 2005. Foto: Jaak Nilson.14. märtsil kell 11.00-15.00 toimub A Le Coqi Spordimajas heategevuslik tervisepäev „Energiasüst 2009“, kus treeninguid juhendab Eesti aeroobikatreenerite eliit. Üritusel tutvustatakse erinevaid treeningstiile alustades rahulikust joogast ning lõpetades tantsulise bailatinoga.

Tervisepäevale on oodatud igas vanuses spordisõbrad: tegemist jätkub nii vanematele inimestele – judosaalides, kus toimuvad eelkõige keha ja vaimu tasakaalule suunatud treeningud kui ka noorematele harrastajatele – pallisaalides, kus saab proovida erinevaid tantsulisi ja jõu arendamisele suunatud stiile.

Lisaks on kohal Eesti Arstiteadusüliõpilaste Seltsi liikmed, kes jagavad nõuandeid tervisliku toitumise ja liikumise kohta ning mõõdavad keha rasvasisaldust.

Ürituse korraldusmeeskonda kuuluvad ka vabatahtlikud, kes organiseerivad vanematega kaasa tulnud laste huvitegevust.

SA TÜK Lastefondi vabatahtlikud. Foto: autori erakogu.Makstes osalemistasu enne 11. märtsi endale sobivale SA TÜK Lastefondi pangakontole on hind 175 krooni, kohapeal makstes 225 krooni. Kogu heade inimeste poolt ülekantud summa läheb täies ulatuses CPAP aparaadi ostmiseks SA TÜK Lastehaiglasse.

CPAP on haigla tingimustes ööpäevaringselt kasutatav süsteem pideva positiivse rõhu hoidmiseks hingamisteedes. Süsteem garanteerib hingamisteedele võimalikult väikese koormuse väljahingamisel, kindlustab minimaalse rõhu kõikumise välja- ja sissehingamisel ning on hästi talutav enneaegsetele vastsündinutele. CPAP aparaadi orienteeruv hind on 70 000 krooni, millest 30 000 krooni on annetanud 3M Eesti Filiaal.

Tervisepäeva kõik korralduskulud on kaetud sponsorite abiga ning kõik treenerid juhendavad üritusel tasuta! Tule sportima ja tee head!

Rohkem infot: www.lastefond.ee (See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. ja See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.).

 

Küllike Saar
SA TÜK Lastefondi tegevjuht