Kontrast



Reavahe




Teksti suurus




Hoolivus, Uuendusmeelsus, Pädevus ja Usaldusväärsus

Taldriku reegel

  • Pool taldrikust olgu salat ‒ erinevad salatid või kuumtöödeldud köögiviljad peaksid moodustama pool taldrikul olevast toidukogusest. Selle võib jagada veel omakorda pooleks ‒ pool kergelt aurutatud köögivilju, teine pool toorsalateid.
  • Veerand taldrikul olevast kogusest olgu valguallikas ‒ kala või (linnu)liha, muna, piimatooted ja kaunviljad.
  • Ülejäänud veerandi võiksid moodustada süsivesikud ‒ siia kuuluvad erinevad süsivesikute allikad, nagu riis, kartul, makaronid, tatar, kinoa jms. ‒ eelistatult alati täisteravili.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram