Kontrast



Reavahe




Teksti suurus




Hoolivus, Uuendusmeelsus, Pädevus ja Usaldusväärsus

Ambulatoorne osakond

L. Puusepa 8, Tartu
F-korpus, I korrus

Osakonnajuht Mai Blöndal | arst-õppejõud kardioloogia erialal | tel 731 8494 | mai.blondal@kliinikum.ee
Osakonna õendusjuht Kerit Kalder | tel 731 9347; 5331 9347 |  kerit.kalder@kliinikum.ee
Sekretär Bibian Viira | tel 731 7470 | bibian.viira@kliinikum.ee

Teostame perearsti saatekirja alusel 24 tunni vererõhu monitooringut ja koormustesti nii liikuvrajal kui veloergomeetril.  Aegade broneerimine uuringutele telefonil 731 7470

Ambulatoorses kardioloogias konsulteerime ja jälgime südame veresoonte, südamepuudulikkuse, rütmihäirete, klapihaiguste ja hüperlipideemia sh perekondliku hüperlipideemiaga patsiente. Konsulteerime teiste erialade arste e-konsultatisooni kaudu. Koostöös teiste südamekliiniku osakondadega teostame südame-veresoonkonna haiguste tänapäevast diagnostikat. 

Südamepuudulikkuse kabinet

Südamepuudulikkuse kabineti eesmärk on pakkuda patsientidele järjepidevat, süstemaatilist ja tänapäevast jälgimist ja ravi õe ja arsti koostöös. Muuhulgas on oluline roll patsiendi õpetamisel oma haigusega toimetulekuks ning selle olemuse ja ravipõhimõtete mõistmiseks.

Müokardiinfarkti kabinet

Müokardiinfarkti kabineti eesmärgiks on parandada patsientide ravitulemusi pärast infarkti. Kardioloogi poolt suunatuna on oodatud alla 75-aastased patsiendid 4-8 nädalat pärast ägeda infarkti episoodi. Õde nõustab patsienti haiguse olemuse, südame-veresoonkonna haiguste riskifaktorite kontrollimise ja ravimite osas. Vajadusel suunab vereanalüüsidele ja konsulteerib kardioloogiga või suunab edasisele jälgimisele.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
This site is registered on wpml.org as a development site.