lk2 Kaja RuulOlen Tartus sündinud ja kasvanud, Tartu Tamme Gümnaasiumi vilistlane ning õpingutega seoses ka pealinnas elanud. Kodulinnaks on jäänud siiski Tartu, pärast kooli lõpetamist rajasin siia kodu ja pere.


Olen kutselt kinnisvarahaldur tasemega 5. Kutse omandasin 2003. aastal, mil meid oli veel vähe ning eriala liit EKHHL koolitas ja hoidis meid ühte. Nüüd on haldurite kutsestandard ühildatud Euroopas kehtivaga ning aja möödudes omandasin ka EVS 914: 2012 heakorratööde kvaliteedi kontrollija taseme 3. Olen oma tööalases karjääris juhtinud kinnisvarahooldusfirma Lõuna-Eesti osakonda ja hoolitsenud Eesti ühe suurima tööandja Lõuna piirkonna kinnisvara eest. Saadud kogemuste eest olen tänulik, need on abiks täna suures kliinikumi hoones toimetamiseks.


Aprillist 2015 olen kliinikumi töötajate ridades. Töö on intensiivne, maja on suur, osakondi palju ja veel rohkem inimesi. Eelmisel suvel korraldasin osakondades remonditöid ning talvel abistasin nõu ja jõuga uue meditsiinilinnaku avamisel. Hetkel kolime uutesse ruumidesse osakondi teistest Tartu linnas asuvatest hoonetest. Väsimus tööpäeva lõpus asendub rahuloluga tehtud tööst.


Luban oma maja inimesi mitte alt vedada. Püüan nende töökeskkonda hoida töökorras oma meeskonnaga. Mul on toetav meeskond, kellele saab igas olukorras loota ja kellega koos saan oma töö eesmärgid ellu viia. Mul on väga vedanud ülemusega, kes kauaaegse majandusteenistuse töötajana suunab ja abistab nõu ning jõuga.


Vabal ajal tegelen spordiga, talvel suusatan, suvel sõidan palju rattaga. Abikaasaga reisime palju, planeerimata puhkusi meie peres pole.

 

Aare Toon, majandusteenistuse direktor: Kaja osutus väljavalituks tema kinnisvarahalduri kutse ja pikaajalise töökogemuse põhjal kinnisvara hoolduses. Majandusjuhatajana on Kaja näidanud ennast oskuslikult tööülesannete ja tööiseloomust tulenenud probleemide lahendamisel. Suhtlejana on Kaja saavutanud hea läbisaamise kolleegidega ja alluvatega, mis on hea näitaja edasisel töö jätkumisel kliinikumis.