lk2 Katrin TahepoldOlen sündinud ja kasvanud Haljalas. 2000. aastal lõpetasin ma keskkooli ning asusin õppima Eesti Esimeses Erakosmeetika koolis, mille 1,5 aastat hiljem ka edukalt lõpetasin. Saatuse tahtel kolisin 2002. aasta kevadel Tartusse ning hetkel ei kujutaks ma oma elu ette kusagil mujal.


Pärast üle kümne aasta töötamist iluteenuste valdkonnas, tõdesin, et on aeg pühenduda millelegi muule. Langetada otsus õe eriala kasuks oli väga kerge, sest teisi valikuid mul lihtsalt ei olnudki. 2015. aasta jaanuaris lõpetasin Tartu Tervishoiu Kõrgkooli.


Hematoloogia-onkoloogia kliiniku radio- ja onkoteraapia osakonnas olen töötanud alates 2014. aasta 1. aprillist. Selle aja jooksul olen saanud kogemusi töötades nii abiõena, päevase õena, 24 h valveõena kui ka vastutava õena. 2016. aasta maist olin ametlikult vanemõe kohusetäitja ning 15. septembril usaldati mulle juhtkonna poolt vanemõe ametikoht.


Ma ei oleks kindlasti nii vastutusrikkale ametikohale kandideerinud, kui mind ei ümbritseks väga toetav, abivalmis ning mõistev meeskond, tänu kellele tulen tõesti igal hommikul rõõmsana tööle ning seda olenemata lahendamist vajavatest probleemidest. Lisaks on mul siiras heameel tõdeda, et ka kliinikumi teistes teenistustes töötavad toredad, abivalmis ning kannatlikud inimesed, kes on mind alates kevadest väga-väga palju aidanud.


Oma töös tahan teha kõik endast oleneva, et meie osakonnas viibiv patsient saaks vaatamata oma raskele diagnoosile ja ravile võimalikult positiivse haiglakogemuse, mille loovad nii tore ja empaatiline personal kui ka õendus- ja hooldustöö väga hea kvaliteet.

 

Hematoloogia-onkoloogia kliiniku ülemõde Kaire Jugar: On väga suur rõõm, et osakond sai nii motiveeritud ja ametikohale sobivate väärtustega õendusjuhi. Katrinil on head juhi omadused, rõõmsameelsus, inimlik soojus ja mis peamine, ta armastab oma tööd ja oma inimesi. Võin kindlalt väita, et oleme kõik temaga väga rahul.