Psühhiaatriakliiniku talveaia boksis üles seatud kevadkompositsioonide näitusel toretsesid nii ilma muna kui kauneima muna temaatikaga seaded, aga ka tulevikku vaatavad kompositsioonid. Foto: Anu Tõnissoo.6.-12. aprillini sai psühhiaatriakliiniku talveaias vaadata aednik Hele-Mall Klaassepa ja õde Anu Tõnissoo eestvedamisel üles seatud kevadkompositsioonide näitust „Kevad südames meil“.

Väljapanekul lõid kaasa nahakliinik ning kõik psühhiaatriakliiniku osakonnad, kellest igaüks sai ülesandeks luua oma meeskond ning välja panna kolm tööd: kevadseade munaga, kompositsioon ilma munata ning seade aastal 2300 etno-futu-tehno stiilis.

Elevus kompositsioonide valmistamisel oli üllatavalt suur ning kõige huvitavamateks kujunesid just viimase ülesande teostused – julgeimaks materjaliks siiber ja kummikindad, erinevatest elektriseadetest rääkimata.

„Näitusesaal“ kattus värvikirevate kevadseadetega veel mitme päeva jooksul pärast väljapaneku avamist ning uudistajaid jätkus nädala lõpuni. Võitjateks olid seekord kõik osalejad, kes said näituse tarbeks valminud vahvad kompositsioonid nädala lõpus oma kodu kaunistama viia.

Jääme huviga ootama sügisnäitust ja vahest teeme suvel veel ühe käsitöönäituse endi rõõmuks.

 

Anu Tõnissoo
psühhiaatriakliiniku õde