Pea aasta tagasi, 1. märtsil 2008 liitus Maarjamõisa patoloogiaosakonnaga laborant Ly Sisask.

Ly Sisask.

Ly Sisask iseendast:

Minu esimesed kokkupuuted meditsiiniga tekkisid juba varases nooruses tänu Rõngu Haiglas töötavale vanaemale.

Keskhariduse omandasin Tartus, kus paralleelselt õpingutega töötasin Maarjamõisa Haigla lasteosakonnas. Sellal tekkis ka sügavam huvi meditsiini vastu ning asusin õppima Tartu Meditsiinikooli, mille lõpetasin 1995. aastal laborandi kutsega.

Lõpetamisejärgselt töötasin Tartu Noortekeskuses nõustajana, kus lisaks nõustamistööle oli minu ülesandeks proovide võtmine ja kiirtestide tegemine. Järgmiseks valikuks osutus Verekeskuse laborandi ning hiljem Eesti Kohtuarstliku Ekspertiisibüroo kohtukeemia laborandi ametikoht, kus minu põhitööks oli uuringu- ja ekspertiisimaterjalide ettevalmistamine.

Kolme lapse emana olen soovinud teha valikuid eelkõige oma pere seisukohast lähtudes ja nüüdseks olen peaaegu aasta töötanud Tartu Ülikooli Kliinikumi patoloogiateenistuse laborandina. Töö toimub rotatsiooni alusel, on mitmekülgne ja huvitav. Erinevad enesetäiendamise viisid tagavad arengu ja jätkusuutlikkuse. Olen oma valikuga rahul ja soovin anda oma panuse patoloogialabori arengusse.

Soovin tänada kõiki oma endisi kaastöötajaid ja eriti Eesti Kohtuarstliku Ekspertiisibüroo meeskonda, kelle toetavat suhtumist ja hoolivust oli alati tunda. Olla usaldatud on suur kompliment!


Ly on väärt töötaja

Ta on täpne ja korrektne. Lisaks omab Ly oskust kuulata ja kaasa mõelda, olla tähelepanelik ning hooliv.

 

Merje Jakobson
Maarjamõisa patoloogiaosakonna vanemlaborant