Tartu Ülikooli Kliinikumi C-, D-, G2- ja G1-korpuse ees ning H-korpuse otsas paiknevates parkimistaskutes on kohti kokku 110 autole. See parkimisala hakkabki tulevikus olema tasuline ehk teisisõnu, seal parkimine on võrdsustatud linna C-piirkonna korraga.

Tartu Postimees, 29.09.2008. „Maarjamõisa uus parkimiskord küsib kas aega või raha“

Kui ehitaja oktoobris lõpetab, algavad pingelised mööbli ja aparatuuri paigaldamise kuud. Esimesed uusasukad kolivad sisse detsembris.

Tartu Postimees, 02.10.2008. „Haigla kogub jõudu“

Tartu ülikooli neljanda kursuse arstitudeng Katrin tunnistas Tartu Ekspressile, et abiõena töö leidmine on olnud sel sügisel tõeline katsumus. Katrin käis end tööle pakkumas viies Tartu ülikooli kliinikumi osakonnas. „Ühessegi neist ma ei saanud ning mõnes kohas öeldi lausa, et neil on soovijatest järjekord ootamas,“ lisas Katrin.

Meditsiiniuudised, 02.10.2008. „Arstitudengid ei leia tööd“

Spinaalne lihasatroofia ehk SMA on üks sagedamini esinevaid lapseea geneetilisi haigusi. SMAd koos kolleegidega uurinud Tartu Ülikooli Kliinikumi lastekliiniku neuroloogi Inga Talviku andmeil esineb seda haigust ühel inimesel 6000–20 000 kohta.

SL Õhtuleht, 07.10.2008. „Tõvega kaasneb ka hulk teisi hädasid“

Kui kõik läheb plaanipäraselt, näevad viimased beebid Toomemäel asuvas naistekliinikus ilmavalgust enne jõule. Uus aasta loodetakse vastu võtta juba peagi valmimas Maarjamõisa hoones. /…/ Maarjamõisa meditsiinilinnaku projektijuhi Toomas Kivastiku sõnul saavad naistekliinikule mõeldud ruumid lõplikult valmis oktoobrikuu jooksul. "Praegu lõpetatakse sisetöid," teavitas Kivastik.

Meditsiiniuudised, 10.10.2008. „Toomemäe sünnitusmaja kolib detsembris“