Irina Kukla. Foto: Jaak Nilson.

Alates maikuust töötab patoloogiateenistuses laboriabilise ametikohal Irina Kukla.

Irina Kukla iseendast:

Minu lapsepõlv ja õpingud on seotud Valga linnaga, kus ma olen sündinud ja üles kasvanud. Minu suureks kireks on muusika: 7 aastat õppisin Valga Muusikakoolis klaverit ja hobi korras armastan tänaseni musitseerida nii klaveril, akordionil kui kitarril.

2006. aastal asusin elama ja õppima Tartusse, kus Tartu Kutsehariduskeskuses omandasin juuksuri elukutse. Olude sunnil ning läbi juhuse sattusin pärast kooli lõpetamist aga ajutiselt tööle hoopis Tartu Naistekliinikusse abilise asenduskohale. Sellest kogemusest kasvas välja suur soov ja tahe inimesi aidata ning meditsiinivaldkonnaga seotud olla. Seetõttu tipnes võimalus patoloogialaborisse tööle asuda kiire nõusolekuga, kuna see töö tundus mulle huvitav ning väljakutseid pakkuv.

Laboriabilise tööd pean ma äärmiselt vastutusrikkaks, kuna see nõuab suurt täpsust ja kohusetundlikkust. Hetkel on minu jaoks kõige meelepärasem töö preparaadiklaaside arhiveerimine.

 

Irina – uus ning tubli töötaja

Irina Kukla on meie teenistuses töökohustusi täitnud vaid veidi üle kuu aja, kuid juba praegu on ta silma paistnud alati naeratava ja osavõtliku, avatud olemise ja vaikse loomuga töötajana. Ootame temalt eelkõige laboriabilise ametis vajalikku kohusetundlikkust ja korrektsust ning loodame, et Irinal jätkub suhtlemisvalmidust ja koostöötahet ka edaspidiseks.

 

Merje Jakobson
administratiivse töökohusega laborant