Madis Sepa. Foto: erakogu.

Käesoleva aasta juunikuus asus radioloogiakliiniku radioloogiatehnikuna ametisse Madis Sepa.

Madis Sepa iseendast:

2008. aastal lõpetasin õpingud Tartu Tervishoiu Kõrgkoolis radiloogiatehniku erialal. Oma esimesed töökogemused sain peale II kursuse lõpetamist, kui avanes võimalus minna suveks Tallinna Diagnostikakeskusesse MRT-operaatorina tööle. Seal tekkis eriline huvi MRT-uuringute vastu ja peale seda olen ennast just selles vallas püüdnud arendada. Loomulikult olen tutvunud ka KT- ja röntgen-uuringutega.

Oma eriliseks kireks ja hobiks pean esmaabi. Selle pisiku sain külge juba 3. klassi koolijütsina, kui liitusin Tartumaa Punase Risti Seltsi vabatahtlikega. Nüüdseks olen seltsi aktiivne liige olnud vahelduva eduga juba 15 aastat ning saanud selle aja jooksul palju esmaabialaseid koolitusi. Hetkel olen juba ka ise koolitaja ja harin selles valdkonnas teisi.

Minu eesmärgiks on ennast pidevalt nii ametialaselt kui muudel elualadel täiendada ja olla hea kolleeg oma kaastöötajatele.


 

Madis sulandus kiiresti meie kollektiivi

Kuid Madist mitte märgata on võimatu! Seda eelkõige tema kahemeetrise kasvu ja mehise oleku tõttu. Sealjuures on ta ise aga äärmiselt rahulik ja tasakaalukas. Kuna Madis omas varasemat töökogemust magnetresonantstomograafia (MRT) kabinetis, saime teda kohe ühes kõige keerulisemas radioloogia uuringuvaldkonnas rakendada. Loodame väga, et Madist ei meelita välismaa ahvatlevad tööpakkumised ega rauge tema õpihimu ning ta rakendab oma üha uuenevaid teadmisi just meie kliinikus.

 

Terje Markus. Foto: Merili Väljaotsa.

Terje Markus
radioloogiakliiniku ülemõde