Vaid veidi üle kuu on ehitusfirmal Skanska EMV ja mitmel alltöövõtjal aega lõpetada viimased Maarjamõisa haigla uute korpuste ehitustööd. Seejärel seisab Tartu ülikooli kliinikumil ees Eesti ajaloo suurim haigla kolimine.

Eesti Päevaleht, 05.09.2008. „Tulekul on Eesti suurim haigla kolimine“

„Probleem oli peakilbi lüliti lühisega,“ ütles Tartu Ülikooli Kliinikumi avalikkussuhete juht Kristi Tael Päevaleht Online`ile. /…/ Elektrikatkestuse ajal oli Maarjamõisa polikliiniku töö häiritud – arvutivõrk ei töötanud ning liftid seisid. /…/ Ühegi eriarsti vastuvõtt ära ei jäänud. Protseduurid, mis elektrikatkestuse tõttu ära jäid, tehakse vastavalt individuaalsetele kokkulepetele patsientidega. Ühegi patsiendi tervis elektrikatkestuse tõttu ohus ei olnud.

Eesti Päevaleht, 11.09.2008. „Tartu Maarjamõisa polikliinik jäi elektrita“

Tartu ülikooli kliinikumi nõukogu sõlmis reedel juhatuse liikmete Urmas Siiguri, Mart Einasto, Margus Ulsti ja Malle Keisiga lepingud järgnevaks viieks aastaks. Nõukogu esimehe Aare Järvani sõnul on kliinikumi juhatus end tõestanud kui ühtne ning hästi toimiv meeskond.

BNS, 12.09.2008. „TÜ kliinikumi nõukogu pikendas juhatuse liikmete lepinguid“

Maailma haiglate ja kliinikute veebilehtede hindamise Euroopa tabelis asub Tartu Ülikooli Kliinikum enam kui 4000 meditsiiniasutuse keskel oma koduleheküljega 23. kohal. /…/ Olgu veel lisatud, et maailma pingereas platseerub Tartu Ülikooli Kliinikum 84. kohale. Tartu Ülikooli Kliinikumi oma lähemate naabritega võrreldes võib märkida, et Ida-Tallinna Keskhaigla asub selles arvestuses 1470. ja Lääne- Tallinna Keskhaigla 1841. kohal.

Tartu Postimees, 12.09.2008. „Kliinikumi koduleht maailmas saja hulgas“