Patsiendi haigusjuhu dokumentidest kiirema ja parema ülevaate saamiseks on eHL-i programmis loodud uus menüüpunkt HJ dokumendid. Allpool on välja toodud juhtnöörid, kuidas antud menüüpunkti kasutada.

Vajutades patsiendi haigusjuhu kontekstis vasakmenüü HJ dokumentide menüüpunktile, avaneb kasutajale antud haigusjuhu raames koostatud dokumentide nimekiri. Vaikimisi kuvatakse kõik dokumendid, mis patsiendile on selle konkreetse haigusjuhu raames üldse koostatud: epikriisid, anamneesid, TVL-id jne.

 

Näiteks, kui tegemist on statsionaarse haiguslooga ning patsient on liikunud erinevates osakondades, siis kuvatakse Dokumendi tüübi nimekirjas erinevate osakondade poolt koostatud dokumente.

Üksuse tulbas on võimalik näha, millises allüksuses dokument on tehtud. Dokumenti on võimalik minna lugema vajutades dokumendi nimetusele. Vajaliku dokumendi kiiremaks leidmiseks on kasutajal võimalik määrata otsinguparameeter, näiteks ostida dokumenti tüübi, koostamise aja, staatuse, ametliku autori jne järgi.

Selleks, et vaadata patsiendi kõikide haigusjuhtude raames täidetud dokumente, tuleb teha linnuke märkeruutu Kõik haigusjuhud.

 

Kristina Rivis.

Kristina Rivis
informaatikateenistuse arendusosakonna projektijuht