Märts, traumatoloogia ja ortopeedia kliinik
Soovin tänada dr Toomas Teini asjaliku suhtumise ja soovituste eest. Käisin tema juures konsultatsioonil ja uuringutel. Ta sisendas mulle vajadust võimelda ja teha harjutusi, et käsi taastuks. Olin juba kaotanud usu, et käsi täielikult paraneda võib. Praeguseks on aga käsi täielikult taastunud.


Märts, närvikliinik
Tänan dr Simmo Savisaart väga hästi õnnestunud selja operatsiooni eest. Kiidan tema professionaalsust ka patsiendiga suhtlemisel. Julgustav, põhjalikult seletav ja sõbralik ning lisaks veel kiire paranemine, mistõttu sain positiivse kogemuse ja varasemast operatsioonide kartusest lahti. Aitäh!


Märts, hematoloogia-onkoloogia kliinik
Olen väga tänulik dr Evelyn Eelmale ja kõigile töötajatele, kellega oli kokkupuutumist antud päeval. Kõigis oli nii palju headust, südamlikkust ja soojust patsientidega tegelemisel ja suhtlemisel. Suured tänud kõigile!

 

Märts, majandusteenistus
Tahan kiita riidehoidja Ene Oidsalu lahke suhtumise eest. Tänud! Ta uuris mulle bussi väljumise ajad. Oleks selliseid teenindajaid rohkem!


Märts, kirurgiakliinik
Tahaksin eriti tänada õde Siiri Kanarikku ja Kati Künnapit, hooldusõde Tatajana Gorenovat ja põetaja Maie Sonni väga meeldiva, viisaka, abivalmi ja kiire reageerimise eest.


Märts, kirurgiakliinik
Au ja kiitus kliinikumi lastekirurgia osakonna imelisele personalile, kes meie tütre tervenemisele kaasa aitas. Dr Karin Varik ja dr Jekaterina Nerman, täname teid, et otsisite, leidsite ja parandasite vea, mis last liiga kaua vaevanud oli. Pikk vaev ja suur mure sai päevapealt otsa. Tänutunne selle eest on mõõtmatu. Head õed hooldajad-hoolitsejad, kes nende pikkade päevade ja ööde jooksul igal hetkel olemas olite ja tegite kõik, et last abistada, mõista, lohutada, teda toetada ja julgustada ning temaga koos rõõmustada – te olete lihtsalt vaimustavad. Kõik meie küsimused said vastatud, mured leevendatud, veidrused mõistetud, rõõmud kaasa rõõmustatud. Igapüks teist leidis alati hea sõna ja sooja silmavaate nii lapsele kui vanemale. Lahkusime osakonnast tundega, et saime väga erilise, parima võimaliku kogemuse. Aitäh igaühele hoolitsemise ja meist hoolimise eest!


Märts, närvikliinik
Minu südamlik tänu kirurg dr Tõnu Rätsepale ravi eest. Tänan ja kiidan kogu neurokirurgia töökat personali nende raskes ja tänuväärses töös. Soovin teile kõigile tervist, edu, õnne ja vastupidavust kodus ja tööl, sõbralikku suhtumist patsientidesse praegu ja edaspidi ja alati.


Märts, nahahaiguste kliinik
Sooviksin kiita dr Ene Pärnat, et ta soostus abistama mind isegi siis, kui ettenähtud vastuvõttu enam ei olnud ja on mitmeid kordi väga abivalmis olnud. Suurimad tänud!


Märts, naistekliinik
Tahaksin tänada ämmaemand Jana Meierit. Meie beebi oli erilise jälgimise all seoses suure kaaluiibega, mis tekitas meis kui vanemates väga suurt ärevust ja stressi. Minnes imetamisnõustamisse just Jana Meieri juurde, rahustas ta meid maha ja tekitas enesekindlust uue vanemarolli osas. Põhjuseks ei olnud ainult kaalunumber, vaid ka tema igati positiivne, muhe ja eluterve suhtumine. Ta andis väärt nõuandeid. /.../ Jõudu ja jaksu sellistele tublidele inimestele!


Veebruar, radioloogiakliinik
Olen käinud siin rasedusega kahel korral dr Karin Asseri juures ultrahelis. Mõlemal korral on vastuvõtu aeg olnud täpne, kabinetis meeldiv ja rahulik õhkkond ning eriti meeldis see, kuidas dr Asser rahulikult ja arusaadavalt kõike seletas, mida ultraheliga vaatas. Väga positiivne ja meeldiv kogemus. Tänan!


Veebruar, spordimeditsiini ja taastusravi kliinik
Tahan avaldada tänu ja tunnustust füsioterapeut Hanno Tikkebärile tema professionaalse ja kõrgelt kvalifitseeritud töö eest. Ta on väga hea spetsialist. Kvaliteetselt ja kohusetundlikult täidab oma kohustusi. Suur aitäh abi eest!


Veebruar, hematoloogia-onkoloogia kliinik
Kiidan kogu osakonna personali eesotsas minu raviarsti dr Andrus Mägiga, kõiki õdesid ja hooldajaid professionaalse töö ja suhtumise eest patsienti.


Veebruar
Olin lapsega 5 päeva Maarjamõisa haiglas. See maja on arhitektuuriliselt vapustavalt ilus. Need vaated sisekoridoridele, fuajeele ja hallile olid väga rahustavad ja tervenemist toetavad. Palju palme, väga elutruud. Jalutasime lapsega iga päev majas ringi. Eriti mõnusad ja õdusad olid õhtud. Kolmandal korrusel, enne operatsiooniosakonda, on kaks tugitooli. Istusime seal ja nautisime päikeseloojangut. Ühel päeval mängis üks maja külaline klaverit. See kõik kokku ei meenuta haiglat, vaid sanatooriumi. Söökla ees on tore kabelaud, lihtne ja nupud okstest tehtud. Mängisime ja meil oli tore. Meeldisid ka mitmed joogiautomaadid majas. Nende avastamine oli omaette elamus. Lapsel oli hea meel. Jõime mustikakisselli palmide all. Aitäh veelkord mõnusa haiglaelamuse eest!


Veeburar, kopsukliinik
Suur tänu dr Sulev Meristele tema kiire ja oskusliku abi eest, kes päästis Leonidi surmasuust, kes oli väga raskes olukorras. Nüüd on Leonid tervise juures tagasi.


Veeburar, spordimeditsiini ja taastusravi kliinik
Soovin tänu avaldada täna üldrühma vesiaeroobika treenerile füsioterapeut Marit Andresele. Tema harjutused olid hoopis teisest puust ja väga huvitavad.


Veebruar, kõrvakliinik
Tahaksin väga tunnustada ja tänada suurepärast ja head arsti dr Maris Suurnat, kelle edukalt sooritatud operatsiooni tulemusel taastus mul kuulmine ja sain lahti muredest, mille põhjustajaks oli purunenud kõrva kuulmekile. Dr Maris Suurna koos oma meeskonnaga näitasid üles suurt professionaalsust ja olid igati sõbralikud, toredad ja abivalmid. Lisaks soovin tänada ka õdesid ja teisi personali liikmeid, kes olid väga abivalmis ja rõõmsameelsed. Soovin neile kõigile jõudu ja jaksu nende töös!